Kennel Låplassen.

Jeg passer Buffy og Mia nå (fra fredag 29. juli, til lørdag 6. august), slik at Andreas og Tina får seg en velfortjent ferie sammen med jentene til Tina ❤ Da blir det fire hunder under samme tak, og da er det best å være på Låplassen. Her er huset stort og lett å dele inn i soner, slik at alle hundene har det fint.

Fredagskveld på Låplassen. Beia troner så fint i kveldssola.

Pia og Anton kjenner ikke Buffy fra før. Anton er nok litt for «glad» for Mia (hun trenger litt tid på seg til å bli trygg på andre hunder). Mia og Buffy trenger nok også litt mere tid sammen, for at de skal bli godt kjent med hverandre.

Det blir derfor litt inndeling med kompostbinger inne og så blir det lufting på rundgang 😉 Jeg tar med meg tre hunder ut på tur hver dag, for det er det jeg har plass til i bilen. Den hunden som dessverre ikke får blitt med på tur, får alenetid i hagen før vi andre reiser og alenetid etter at vi er kommet til Låplassen igjen. Da sitter de tre som har vært med på tur og venter et par timers tid i bilen. Med god lufting og i skyggen, selvsagt. Da blir det ei lita pause på meg også, hvor jeg kan ta meg en matbit og gjøre andre ting og ha fokus på bare en av hundene. Det er veldig koselig, synes jeg.

De er så snille, alle fire fir-beinte. Buffy er kosete og glad og det samme er Miamor. Alle hundene elsker å være på Låplassen. Her er det stor hage (som jeg kaller for parken), alt er gjerdet inn og det er ingen beitedyr i nærheten. For noen år siden leide vi bort jordet vårt til to – tre hester som beitet her. De var her vel to-tre somre tror jeg, og det var da Fanterampen og Ebbie levde. Det var veldig trivelig. Nå leier vi ut til gressproduksjon/silo til en bonde i nærheten.

For Anton sin del, er det faktisk første gang at han er her. Det er jo helt utrolig at det ikke har skjedd før, egentlig. Han koser seg i hvert fall maks. Her har han god plass og kan springe og kose seg i hele parken, og det er masse å snuse på.

Anton er veldig flink til å engasjere seg selv med leik, og jeg blir så glad når jeg ser hvordan han koser seg ❤

Fredag var det Pia, Anton og Mia som var heldige og fikk gå tur sammen med meg. Da reiste vi inn til Pålsbu og fant en fin plass å gå tur. Lørdag var det Anton, Pia og Buffy og da gikk vi ikke langt fra Tunhovdfjorden.

Fineste og gode Buffymor ❤

Jeg går to turer når jeg har med meg en ekstra hund. Pia og Anton går sammen og så får Mia/Buffy en alenetur med meg. Pia er ikke så veldig sprek i varmen, derfor tror jeg at det er hun som får slappe av og hvile søndag. Da blir det nok en tur på de tre andre fir-beinte.

Der den ene er, er gjerne den andre også ❤

Mia fikk alenetid sammen med meg lørdag formiddag, for hun fikk ikke blitt med på tur denne dagen. Da lekte vi litt og koste oss på verandaen før vi andre reiste. Hun fikk litt tid sammen med meg etter at vi kom til Låplassen igjen etter turen, og da lå hun lenge ute i solen og koste seg. De liker varme, disse staffene.

Soving/ordning om natta: Pia og Anton sover som vanlig sammen med meg, mens Mia sover på sitt og Andreas sitt soverom. Buffy sover i «veslestugu» + kontoret. Jeg skulle veldig gjerne ha hatt alle fire sammen med meg, men det går dessverre ikke. Jeg liker ikke at Mia og Buffy ligger alene, men slik blir det. De har det fint på dagtid, trøster jeg meg med ❤

Jeg blir også imponert over hvor flinke hundene er til å tilpasse seg. Jeg tenker bl.a. på Anton som aldri har sovet på Låplassen før. Det gikk som smurt. Han la seg når Pia og jeg la oss, og sov gjennom hele natta. En skulle nesten tro at han var vokst opp her 😉

Nå sover alle fire hundene og jeg skal finne frem lørdagsgoddiset og ta meg et glass rødvin. Det er omtrent som med unger: «det er godt når de er stille og rolige, for da kan mamsen slappe av litt».

God helg til alle.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..