Tur langs Rødungselve.

Det har virkelig vært noen flotte dager nå. Sol og varme og gode dager. Jeg har holdt kurs hver kveld denne uka, og det har vært kjempefint. Flinke deltagere, mye latter og litt alvor og mange gode samtaler om hund og trening.

Tirsdagens tur startet ved Tunhovd Kirke og så gikk vi oppover langs Rødungselve et stykke. Pia får ikke gå lange turer to dager etter hverandre nå, for da blir hun veldig sliten og støl i hofter og bein. Da mandagens tur krevde endel av henne, gikk derfor denne turen langs en skogsbilvei og turen tok vel ca 1,5 time med innlagte pauser. Det er viktig med pauser for oss to godt voksne damer 🙂

Anton er jo en skikkelig ungdom og han må derfor ha pauser for å trene på ro ❤

Anton snuser på en liten kvist langs vegen. Her har det nok vært et dyr som har gått forbi.

Pia la seg på plassen sin da vi kom til Solbu igjen og slappet av litt.

Onsdag hadde vi en hviledag, dvs. at vi ikke gikk noen tur eller at jeg hadde planlagt noen trening. Vi reiste til Andreas på REMA 1000 Flå og skravla og handla litt. Jeg elsker å høre på lydbøker og bilturen tur/retur ble brukt til å høre på denne:

Dette er 4. bok i serien og jeg har likt alle de tre foregående veldig bra. Denne boka er like god som de forrige.

Etter middag på to – og firbeinte, reist vi til Nes for å holde 2. kurskveld i «moro med søk», gruppe 2. Da kurset var ferdig, trente Andreas og Mia på banen og blomsterkassene og Mia begynner å bli riktig så flink. Vi tok ei økt etter tirsdagens valp/unghund kurs også, så nå begynner Mia å skjønne hva det hele går ut på. Det er kjempemorsomt, synes jeg. Andreas likte det også, for han ser jo at Mia er så flink og da blir han så stolt av henne ❤ – og det skal han også være.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..