Fine dager, kurs på kveldene.

Det er flotte dager nå. Litt friskere på dagtid, selv om det er varmt og godt. Vi går fine turer, men Pia og Anton må fortsatt gå turene sine i bånd.

Det er ikke mange sauer igjen her nå. I dag, onsdag, har jeg bare hørt ei sauebjelle og jeg har heldigvis ikke blitt vekket de siste to nettene, av at sauene begynner å vandre forbi hytta ved 04.30 tida. Det er skikkelig mye leven i sauebjeller, og sauene/lammene bræker ganske så høyt. Særlig når jeg har lyst til å sove nattestid. Slik er det bare, og det hører med til sommerne på Solbu.

Det mørkner tidligere og tidligere, men vi koser oss ute på kveldene allikevel. Etter at kursene mine er avsluttet på Låplassen, blir det litt tid til et godbitsøk og litt enkel trening med Pia og Anton på Solbu.

Vi tar oss gjerne en liten «freastund» på trammen før vi går inn for kvelden. Da puster jeg godt med magen og vi får fred og ro i kroppene våre.

Månen dukket så fint opp her en kveld, og Buvatn lå så stille, så stille.

Mandag og onsdag avsluttet jeg de to «moro med søk» kursene som har gått over tre uker. Nå er det bare to hverdagslydighetskurs som går frem til høstferien.

Det har vært fint vær nesten alle kurskveldene som jeg har hatt, og det har vært veldig fint. Det er ikke noe morsomt for hverken hund eller eier å trene når det regner.

Det er blitt torsdag allerede og jeg sitter og planlegger siste kurskveld denne uka. Ingen kurs utvikler seg likt. Jeg liker å planlegge kursplanene mine utifra hvordan gruppa fungerer, hvilke deltagere som er med og hvor langt den enkelte deltager er kommet. Da må det planlegging til. Etterpå skal vi ut på tur igjen. Hvor den går i dag, vet jeg ikke helt enda.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: