Barnebarn, pass og kos.

Søndag ettermiddag kom jeg opp til Solbu igjen. Jeg var hjemme på Jar siden forrige fredag og dagene gikk med til kontorarbeid, «høsting» av blomster på verandaen og i hagen og så har jeg besøkt Emmeline og passet Mathias fra torsdag til i søndag.

Vi gikk turer på kirkegården, for jeg måtte se til blomstene på grava, vi gikk tur på Haga Golfbane og ellers bare rusla vi litt rundt i nabolaget.

Pia var glad for å komme hjem og fant frem noen leker som hun gikk rundt og bar på ❤

Det er fint på kirkegården og her sitter vi alltid og tar oss en liten «fem-minutter».

Anton fant plassen sin og la seg godt til rette. Her kan han kikke ut på veien for å se om det går noen forbi der. Han bjeffer aldri, han kikker bare og ser.

Jeg leverte og henta Mathias i barnehagen torsdag og fredag og på ettermiddagene koste vi oss ute. Mathias sykla, vi sparka ball og huska på lekeplassen, han gravde og «ordna» og hadde stadig nye prosjekt på gang. Han la seg kl. 19.00 hver kveld og sov godt hver natt. Da fikk mommo tid til å hente seg inn igjen (ler 🙂 )

Sofaen var fin til å lage vei og parkeringsplass i.

Etter at Mathias var lagt for kvelden, satt Birk og jeg ute og koste oss på verandaen. Det er så fint å sitte der, med utsikt til bl.a. Kolsåstoppen

Birk syntes det var fint å få mommo litt for seg selv. Det var med nød og neppe at han greide å sitte på en stol alene, for aller helst ville han ligge på fanget mitt ❤ Pia og Anton var sammen med Arne torsdag -fredag, og så passet Andreas dem fra lørdag – søndag. Det gikk kjempefint

Lørdag og søndag reist Mathias og jeg til Jar en tur og lekte noen timer der. Det syntes han var veldig morsomt. Vi plukket noen plommer også, og de smakte kjempegodt. Det treet bærer alltid frukt. Det er lite epler i år og faktisk ingen pærer på pæretreet.

Vi fikk besøk av nabo Bente og det var veldig hyggelig for meg å få prate litt med henne, også.

Emmeline var i dårlig form i starten av uka og måtte være hjemme. Onsdag var hun i form igjen og jeg fikk bli med og hente henne i barnehagen på ettermiddagen. Hun var blid og fornøyd og vi koste oss sammen helt til hun skulle legge seg. Emmeline begynte i barnehagen i august og det var derfor første gang jeg ble med for å hente henne. Det er en fin barnehage som hun går i, bare noen minutters gange fra heimen hennes. Det er fint å slippe å kjøre bil når hun skal leveres/hentes.

Denne uka har jeg to kurs, tirsdag og torsdag, og ellers blir det noen gode turer på hundene og meg.

Dvs, Pia får turene tilpasset etter hvor mye hun er i stand til. Hun er jo blitt 11,5 år gammel og det er viktig at jeg tar hensyn til henne nå.

Ellers blir vel noen kvelder denne uka tilbragt i Nutsikten, kan jeg tenke meg. Dette er fra søndags kveld. Hundene fikk et lite godbitsøk, mens jeg satt og hørte på lydboka mi.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: