Fine høstturer og avslutning på kurs.

Denne uka har vi gått noen flotte turer. Jeg har sluppet hundene og Anton har sprunget og kost seg skikkelig. Han er flink til å holde øye med hvor Pia og jeg er, og vi trener innkalling på hver eneste tur. Det og ro-trening.

Mie og jeg gikk en kjempefin tur forrige helg. Været var så fint, vi skravla og koste oss med litt vin og Mie tok et bad fra brygga. Det var bare 8 grader, men hun kasta seg bare uti. Brrr…. jeg sto fullt påkledd på land og skulle i hvert fall ikke bade. Jeg er ikke noen pyse når det kommer til å bade i Buatn, men 8 grader da gitt 😉

Jeg elsker å gå tur på slike fine stier.

Onsdagens tur gikk litt seint, for vi venta på at regnet skulle gi seg. Vi kjørte inn i Ljøtelende og gikk litt innover på en gammel stølsvei. Vi surra litt på en stund, gikk ut av stølsveien og inn i skogen, opp på noen topper og ned til bilen igjen. Det er ganske grei utsikt til Nutenutan derfra.

Pia og Anton slappet av litt sammen med meg

Piamin ❤ Hun har løpetid nå, men foreløpig går det greit med Anton. Litt flørting er det jo, og de får ikke være alene sammen uten tilsyn av meg.

«Ropte du, mamsen?. Jeg kommer som ei kule»

De liker å stå slik på trammen og kikke litt, etter morgenluftingen.

Arne tok med dette buret for et par helger siden og lot det stå igjen på Solbu. Jeg pleier ikke å ha bur inne, men både Pia og Anton koser seg i det.

Til og med Pia får plass der. Jeg tror at jeg lar buret stå, for det ser ut til at de liker å slappe av der inne.

Jeg avsluttet to kurs denne uka og nå gjenstår det bare et kurs som går 5 mandager etter høstferien, før det er slutt på kurs for ei stund.

Her skal deltagerne gå slalom mellom kjegler og skåler med mat i + trene på sitt/bli med forstyrrelser. De er blitt så flinke, alle sammen.

Jeg har et eget rom som vi kan sitte inne i og ha teori, når det er litt kaldt i været og det regner. Det har heldigvis ikke vært behov for det, annet enn en gang i høst.

Her har jeg alt av hundeutstyr, slik som smeller-baner, kjegler, utstyr til amballasjesøk osv.

Nå skinner sola og vi skal ut på en god og lang tur. I dag, fredag, blir det med nistemat og drikke + litt goddis til Pia og Anton. Jeg reiser til Jar igjen søndag, og da blir jeg hjemme ei uke. Det blir bra.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: