Turer og trening.

Tirsdag og onsdag gikk turene også i Maridalen. Tirsdag var det skikkelig regnvær, mens det onsdag var oppholdsvær og littegranne sol på turen vår.

Ørene til Anton er konstant våte og grisete. De subber nedi bekker, myr, kvist og kvast. Jeg husket at jeg hadde fått med meg en «hals/bøff» av familien til Anton og den fant jeg frem. Den fungerte helt perfekt, faktisk. Ørene ble putta inni og der lå de trygt og godt. Bøffen satt godt på og Anton brydde seg ikke om den i det hele tatt. Det var nok ikke så rart, for han er jo på jobb (jakt) hver gang han er ute på tur og har ikke tid til å bry seg om slike ting.

Bøffen blir fin å bruke til vinteren, for å unngå skikkelige klabber av snø i ørene.

Det er mye vann i bekkene i skogen nå og kliss vått i skogen.

Onsdag var det deilig å være ute. Det regna ikke, det var mildt og godt og Anton fikk springe løs og kose seg skikkelig. Jeg fant en plass hvor jeg visste at vi var alene, og da kunne jeg slippe han. Anton er jo så glad i mennesker og hunder og kaster seg på dem. Det kan han jo ikke. Det blir nok bedre med tida. Han er jo bare en hoppende, glad og snill gutt ❤ Pia går løs på alle turene, for hun holder seg jo sammen med meg hele tida.

Jeg blir så glad av energien til Anton. Han er full av liv og iver og kunne nok ha jobba flere timer hver dag. Jeg må bare jobbe med at han skal synes treningen med meg, er like morsom som å snuse og å lete etter fugler. Det får jeg veldig ofte til, bare han får snust litt først.

Jeg må prøve å få til litt trening med andre hunder når jeg er hjemme på Jar også. Jeg er medlem i ei gruppe på facebook for spaniel-eiere i Bærum. Vi er 72 medlemmer der og gruppa ble startet i september mnd. Jeg planla en trening på Jarmyra onsdag og lurte på om det var noen som ville bli med Anton og meg på tur og litt trening. Hele to stykker ville bli med, og det var ei som møtte opp 😉 Hun hadde med seg ei søt, liten tispe på 2 år.

Vi hadde det veldig hyggelig, vi. Vi gikk en runde og skravla som om vi hadde kjent hverandre lenge og trente på å passere alle joggerne, gående og hundene som vi møtte, på en fin måte. Anton responderte veldig fint på det. Han er jo ikke en hund som bjeffer, han er bare nysgjerrig han. Han kan ikke gå løs der enda, for han er altfor glad i å hilse på både hunder og mennesker og så elsker han votter og annet som henger på et menneske. Det vil han stjele og bære med seg 😉 Jeg må le av han, altså. Vesle klovnen vår ❤

Vi trente litt utstillingstrening, også. Elli skal stilles ut om noen uker, og trengte at noen tok på henne når hun sto på et bord. Vi fant oss en benk, jeg bandt Anton til en stolpe (fin ro-trening for han) og så jobbet vi litt med godbiter og å stryke og å ta på den vesle fine cocker-kroppen. Hun ble riktig så flink. Vi trente på «stå-øvelsen» også. Både med omvendt-lokking og det å sette navn på øvelsen.

Anton måtte vaskes før vi gikk inn og han sovna ganske så fort. Pia hadde vært alene med papsen et par timer og det tror jeg var greit. Nå har det vært stille i heimen de siste timene og vi skal snart legge oss. I morgen skal jeg gjøre litt kontorarbeid på morgenen, deretter skal vi ut på tur og så skal jeg hente Mathias i barnehagen. Det er noen uker siden jeg så han sist, så det skal bli veldig koselig å være sammen med han en ettermiddag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..