En nyyydelig lørdag.

Natt til lørdag la isen seg på Buvatn. Isen pleier vanligvis å legge seg rundt høstferien, i hvert fall en gang i løpet av oktober mnd.

Mie kom til Karibu fredag og vi avtalte at vi skulle gå rundt Buvatn lørdag. Runden er på ca. 7 km. og det er en lett og fin tur å gå. Vi valgte riktig dag, for det var sol og friskt og godt.

Et lite dryss av snø lå på bakken.

Da vi kom til båthuset og brygga ved veien, lyste sola på Åkrefjell, Grågalten og Storevarden.

Pia og Anton hadde vært alene hjemme mens Mie og jeg gikk på tur. Pia fikk ikke lov til å bli med, for hun halter litt fortsatt. Anton trenger å trene på å være alene hjemme, for han er sammen med meg 24 timer i døgnet ❤

Da jeg kom tilbake til Solbu etter turen, tok jeg hundene med meg ut i hyttehagen. Vi lekte litt, hundene søkte etter godbiter, det ble litt apportering på Anton og etterpå koste vi oss inne.

Det hadde kommet noen cm. med snø i løpet av lørdag natt, og søndag var isen dekket av snø. Da får jo jeg litt «hetta», for jeg er redd for at hundene skal gå utpå der og gå gjennom isen. Pia gjør det nok ikke, men jeg er ikke helt sikker på Anton 🙂 Jeg tok derfor på ei line i selen hans og i dag har han ikke fått være alene ute. Jeg tror nok at isen bærer de kiloene som han veier, men jeg er ikke helt sikker. Derfor må gullgutten passes litt ekstra på ute nå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: