GODT NYTTÅR!

Nyttårskvelden gikk veldig fint for seg. Det ble skutt opp veldig få raketter rundt oss her oppe. Jeg kan faktisk ikke huske sist det var så lite smell, lyder og farger på nattehimmelen nyttårsaften som nå. De første rakettene ble ikke skutt opp før ved 21-tida og oppskytingen ble avsluttet like etter midnatt. Det gikk fint med Pia, og det var veldig deilig. Anton er trygg og rolig og bryr seg ikke om raketter osv. Det har ingen av cockerne mine gjort før heller.

Hundene ble lufta flere ganger i løpet av dagen med langline på. Vi trente litt, både søk etter godbiter og etter leike, det ble litt apporteringstrening og enkel lydighet. Det var heldigvis bare noen få kuldegrader, og da koste Piamor seg også ute.

Nyttårskvelden ble tilbragt sammen med Mie. Jeg laget god mat til oss, vi koste oss med vin, vi lo og gråt litt og ellers ble kvelden veldig fin. Hundene og jeg rusla hjem til Solbu ved 00.45 tida og da var kulda begynt å gjøre seg gjeldende. Det var stjerneklart og helt nydelig ute.

Etter noen timers søvn, ble det bare en kort lufting i hagen 1. nyttårsdag. Jeg kjente at det var kaldt i hytta og da jeg kikket på graderstokken, viste den -22 grader ute. I dag blir vi nok mest inne, vil jeg tro. Jeg skal se på tv og strikke, før jeg skal bort til Mie og lage middag. Jeg blir der et par-tre timer tenker jeg og da lar jeg hundene få være alene litt på Solbu.

Mitt ønske for året som nå har startet, er at alle i vår vesle familien holder seg friske og at vi får mange fine stunder sammen.

RIKTIG GODT NYTTÅR TIL DERE ALLE ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: