Snøøøø i lange baner.

Det har snødd skikkelig mye de siste dagene og jeg har brukt mye tid til måking. Både foran Solbu og i hyttehagen. Andreas har hjulpet meg, en dag med snøfreseren og en annen dag med snøskuffa. Da fikk han ikke start på «freser´n».

Torsdag kveld var det et lite opphold i snøværet og det var deilig. Så lenge det varte 😉

Anton og jeg har tatt oss noen sparketurer. Da får han brukt seg på en fin måte, nå når han ikke kan springe løs og kose seg i skogen.

Det går i full fres. Jeg trener på at han skal trave ved siden av sparken, for da går det ikke så fort. Jeg fikk ikke jobbet med det, da jeg filmet. Jeg er alltid påpasselig med at han ikke har så langt bånd, for jeg er veldig redd for at han skal komme foran meiene og skade seg.

Vi trener litt også. Her er det apportering og avlevering.

Anton er blitt veldig flink til å avlevere på kommandoen «takk».

Som belønning blir det gjerne litt lek med votten og deretter starter vi på nytt. Når jeg avslutter økta, bytter jeg med noen godbiter.

Han elsker å jobbe og å bruke kroppen sin, fineste Antonsen vår ❤

De første dagene i januar, var det innmari kaldt. Jeg målte 22 kuldegrader et par dager og mellom 15 – 20 grader de andre dagene. Da var det altfor kaldt for Piamor å være ute. Det ble bare noen få lufteturer ut i full fart.

Det ble litt mildere da snøen kom og Pia har vært mye mere ute og kost seg. Ellers sover hun mye nå, og har et par ganger valgt å ikke være med Anton og meg ut for å måke snø. Hun blir jo 12 år i mars og det er ikke annet å forvente at hun merker alderen nå ❤ Det er trist synes jeg. Vi skal i hvert fall kose oss veldig den siste tida som vi nå har sammen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: