Deilige sol.

Tirsdag og onsdag var det sol og nydelig å være ute. Tirsdag var det – 11 grader og litt i kaldeste laget for Pia, mens onsdag lå temperaturen på rundt 0 grader.

Tirsdag kjørte jeg inn til Slåttelivegen/Bustraum, som ligger ca 10 minutters kjøring fra Langedrag mot Øygardsgrend. Der er det fint å parkere og å gå på vegen som går opp til fjellet. Det er en bom helt nederst i vegen og vi må derfor gå hele vegen opp.

Pia og Anton likte å gå en annen plass enn den vanlige, og det var mye å snuse på.

Inne i skogen her hadde det nok gått et dyr en eller annen gang. Snutene beveget seg både hit og dit og Anton prøvde iherdig å komme seg over brøytekanten.

Gården Natten ligger så fint til i dalsida.

Sola kom ikke helt ned til veien hvor vi gikk, men det var så utrolig deilig bare å se den igjen.

Vi gikk så langt som Pia greide og snudde da hun ble så kald på beina, at hun begynte å gå på tre bein. Pia ble satt igjen i bilen, med tepper og skinn å ligge på. Anton og jeg gikk motsatt vei og trasket avgårde i litt løssnø. Det fikk pulsen min noen hakk opp og det var egentlig veldig deilig. Jeg små-jogga litt også, og det gikk egentlig ganske så greit.

Jeg har jogga mye før, men nå blir det mest rask gange når jeg går på tur med hundene. Når Pia ikke er med Anton og meg, bruker jeg også staver for å gå litt fortere. Da får jeg brukt litt armmuskler også og det blir litt raskere tempo på Anton. Anton har jo skikkelig fremdrift, og da er det veldig enkelt å gå med staver sammen med han. Pia går sakte og stopper mye mer opp, og vi rusler mer enn vi får opp tempoet.

Det har ikke snødd de to siste dagene og da har jeg fått måkt litt mer foran hytta. Jeg startet på verandaen i går, men den må jeg bruke flere dager på. Det er mye tung snø og den skal også løftes over rekkverket. Jeg gir meg ikke, den skal bli fri for snø før jeg reiser til Jar igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..