Torsdagens to turer.

Torsdag ble også en superfin dag. Etter litt kontorarbeid, støvsuging og vedhenting, lempa jeg hundene inn i bilen. Jeg hadde bestemt meg for at begge hundene skulle få hver sin tur alene med meg, slik at de fikk gått tur i hvert sitt tempo. Det er litt koselig for meg å gå med en og en alene, også.

Pia og jeg gikk en tur på veien mot Fjellset. Der er det bratt å gå og det blir veldig fin utsikt når vi kommer litt opp i dalsida. Pia orket ikke å gå så veldig langt, men vi fikk en veldig trivelig tur.

Hun lekte litt med votten min, bar den litt og apporterte den og hun var så glad og blid.

Hun synes nok at det er veldig fint å gå en alenetur innimellom, og bare å være mamsen og henne.

Anton og jeg gikk en tur i Synstevassåsen. Dette var Pia, Ebbie og Fant sitt område før det ble bygget hytter her. I 2018 startet de opp og jeg synes fortsatt at det er veldig rart å gå her nå. Her var det skog og uberørt natur og veldig fint å slippe hundene når våren kom. Det ligger i solhellinga og snøen gikk veldig tidlig her hver vår.

Det er veldig fin utsikt mot Nutenutan og fjellene rundt, men noen hytter ligger veldig tett. Det er ikke mange meter mellom verandaene deres.

Anton dro i veg som vanlig. Han er utrolig sterk og er vanskelig å holde igjen, derfor går han i magebelte. Joda, vi trener på å gå fint i bånd, men på slike turer skal han få lov til å gå «hit og dit», snuse og å lese avisa. Han er jo en skikkelig sporhund og trenger å få gå å snuse og å analysere hva det enn er han lukter.

Lillebror har enda ikke fått den skikkelige klippen sin enda. Han har bare fått klippet hodet sitt, blitt gredd, klippet klørne og potene sine. Jeg har ikke hatt det helt store overskuddet til klipping den siste mnd., men det blir nok ei rå om ikke så altfor lenge.

Anton er veldig glad i å bære, og han begynner å be om det når vi snur etter halvgått tur. Da er det om å gjøre å få en vott eller en hanske fra meg, og så går han så fint og riktig koser seg.

Han er så god, veslegutten ❤

Etter turene måkte jeg litt snø fra verandaen mens hundene koste seg ute i sola. Det er bare sååå nydelig at vi går mot lysere tider og at sola så vidt begynner å varme litt. Det gjør noe med humøret, kjenner jeg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..