God helg og litt anna.

Jeg føler alltid at jeg ligger litt i dvale hver desember og januar mnd. Energien er ganske så laber og jeg føler at jeg har lite overskudd. Jeg er blitt veldig avhengig av lyse ettermiddager/kvelder på mine gamle dager og jeg merker at jeg ikke er så glad i kulda lenger, heller.

Men nå, endelig er sola tilbake igjen og den varmer faktisk bittelittegrann 🙂 I tillegg er det lenger lyst på ettermiddagene og nå går det også fint an å sitte ute på verandaen og kose seg i sola. Det er bare helt herlig.

Det er lørdag og da er det godteridag og rødvin i glasset. Det samme var det i går også forresten 😉

Jeg er aldri alene når jeg er sammen med mine fir-beinte bestevenner.

Anton skulle ha klippet seg før jul, men det ble det ikke noe av. Etter at disse bildene ble tatt, har jeg klippet ørene og halsen hans og mer skal det bli. Jeg sitter ute og klipper han, mens han sitter på benken. Det er enklest slik. Jeg har planer om å kjøpe meg et stellebord til Birk og Anton, da blir det veldig mye lettere å klippe gutta boys. David klipper Birk, så vi får dele på stellebordet.

Jeg tror at de koste seg i sola, de også.

Pia er ei eldre dame nå og gikk inn etter en stund. Hun begynte å fryse litt, mens Anton satt i armkroken min og koste seg.

Det var vindstille, sola varmet og snøen smelta faktisk i solkroken.

Det har nok blåst litt den siste uka, for snøen på Buvatn vitner om det.

Men… nå er det jo slik at overskuddet begynner å komme tilbake og jeg har derfor meldt meg på to webinar/forelesninger og to onlinekurs praktisk trening:

KURS M. PRAKTISK TRENING:
  • Anne Cathrins hundekurs: minikurs over 5 uker. «Lær hunden din korrekt posisjon på en gøyal måte». Det kommer en leksjon hver uke. Denne uka skal vi trene på bakpartskontroll, på en kloss.
  • Klickerforlaget: onlinekurset «Boosta kontakt og samarbeid del 2». Jeg deltok på del 1 i september/oktober og nå gleder jeg meg til å fortsette på kurset.

FORELESNING/WEBINAR:

  • Forelesning m. Siv Svendsen og Maria Brandel: planlegg treningsøktene dine.
  • Webinar i februar: «galenpanna». Få kontroll på en aktiv og hoppende glad hund. Hehe… dette kurset må jo være midt i blinken for Antonsen min og Birk ❤

Her er kurset og webinaret som jeg har meldt meg på via Klickerforlaget.

Det er to voksne damer, Elsa Blomster og Lena Gunnarson, som driver hundeskole fortrinnsvis for retrievere og spaniels og de har også skrevet bøkene «apportering til vardag og fest» + flere andre gode hundebøker.

Her fra forelesningen/webinaret med Maria Brandel ……

…. og Siv Svendsen. Utrolig flinke damer, begge to.

Vi har trent litt på leksene våre fra kurset «boosta kontakt og samarbete del 2» i dag. Øvelsene som vi trente på, bygget på det vi jobbet med i del 1. Vi tok et par-tre repetisjoner fra del 1, og det var utrolig flott å se at Anton kjente igjen øvelsene og at han derfor tok påbygningene veldig lett. Vi trente på øvelsene som ble kalt for «jojo-promenaden».

Pia hang også med + at hun også fikk trene på triks, bla. rygging. Det er veldig fint for bekkenet og ryggen hennes nå. Hun trente på å bukke også. Da strekker hun på kroppen, bla. frembeina, bryst og nakke.

I ettermiddag skal vi trene på bakpartskontroll på en kloss. Det har jeg jo trent på med alle de andre hundene mine også, men ikke med Anton. Da begynner vi helt på scratch og det blir spennende.

Det er deilig at det snart er februar mnd. om noen dager, men det er enda lenge til våren kommer. Nå går det riktig vei, i hvert fall.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..