Kongen på haugen.

Det må være Anton, det. Her har han søkt etter litt av kveldsmaten sin ute i snøhaugen. Han er hvit på snuta og på ørene sine.

Onsdag og torsdag var det kjempeflott vær. Sol og vindstille, men kaldt i skyggen. Vi gikk tur på isen og koste oss. Pia hang med så godt hun kunne, selv om hun gikk litt på tre bein fordi hun ble så kald på potene.

Når det er klarvær, er det gjerne kaldt. 10 minus er kaldt nok for Pia. Torsdag gikk hun derfor inn etter ei lita stund, mens Anton og jeg koste oss litt lenger ute. Vi trente på apportering av ball, innkalling og vi koste oss masse, masse ❤

Han er en flott gutt, Antonsen min ❤ Selv om han er litt uflidd i pelsen for øyeblikket. Jeg jobber på og klipper litt hver eneste dag. Klippemaskina er hos Birk og jeg skal hente den når jeg kommer til Jar igjen.

Det glitra i snøen og knirka under beina da vi gikk. Skikkelig god vinter.

Ellers trener vi på et par av øvelsene til «kontakt og samarbeids-kurset» og det synes Anton er veldig morsomt. Pia er også med og jobber og halen går. I dag jobbet vi med del 2 i samme øvelse. Det er fint å ha noe spesifikt å trene på, og at andre forteller meg hva/hvordan vi skal trene.

Det var helt supert å sitte ute i sola etter tur og kjenne at den varmet. Nå føler jeg at det går riktige veien. Sola står tidligere opp og går seinere ned, ettermiddagene er lysere og jeg kjenner at jeg blir gladere, rett og slett.

Det er ventet ca. 10 cm snø i natt og i morgentimene fredag. Det blir fint med litt påfyll av snø, men kroppen min sier «nei» til mer snømåking nå. Jeg reiser hjem til Jar enten fredag eller lørdag. Jeg skal være hjemme til den 12. – eller 13. februar denne gangen. Den 14. februar skal nemlig bilen min på EU-kontroll på Bilplaneten,

Jeg skal besøke barnebarn, feire bursdagen til Mathias og så har jeg to planlagte privattimer som jeg skal gjennomføre. Det blir vel bra, vel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..