Deilig Maridalstur.

Endelig ble det tid til en tur i Maridalen igjen. Det er ikke så mye snø der nå og det synes jeg er veldig deilig. Snøen på Solbu holder i lange baner for meg.

Det er innført båndtvang nå og den overholder jeg alltid. Dyrene begynner å bli slitne etter en lang vinter og trenger ikke løshunder som halser etter og skader dem.

Det var varmt og godt og jeg måtte faktisk ta av meg ei jakke som jeg hadde under anorakken. Det var sol fra skyfri himmel og snøen begynte faktisk å smelte litt.

Vi legger alltid inn litt ro på hver tur og Anton pleier å legge seg ned og å slappe av litt…….

……… helt til han ikke greier mer og må ta en liten «gledesrulle» i snøen 😉

Turistforeningen har vært veldig flink til å merke stier de siste to-tre årene.

Hundene har ikke trent noe i dag. Det ble bare med denne turen og kos hjemme i hagen. Det er fint, det også.

Nå har jeg startet opp det siste hverdagslydighetskurset på Låplassen. 4 kvelder er det igjen nå. Jeg skal holde et hundetrenerkurs to helger før og to helger etter sommerferien og kanskje et kurs over tre kvelder, som heter «moro med søk. Det er alt. Denne mai mnd. blir jeg derfor mye mer hjemme enn jeg har vært på mange år. Mai har alltid vært den mnd. da jeg har oppstart på kurs og gjerne hatt 3 kvelder i uka med kurs på Nes. Nå skal det plantes, klippes og vaskes hjemme på Jar i stedet for. Det blir også bedre tid til unger og barnebarn, og det er jo heller ikke å forakte ❤

Mandag den 18. september pensjonerer jeg meg fra å holde hundekurs. Det blir både rart og godt, men slik er livet. Da blir det Anton og min tur til «bare» å være deltagere på kurs/treninger hvis jeg vil det, og det blir bra. Pia skal få hvile på sine laurbær og kose seg med det som hun orker og har lyst til. Om tre uker blir hun 12 år ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..