Solbu igjen.

Mars mnd., endelig! Det er fortsatt kalde netter på Solbu og det er meldt ganske kaldt neste uke, ca. 10 – 12 kuldegrader på dagtid. Det kan komme mye snø her enda før påske, men vi går definitivt mot lysere tider. Når snøen smelter blir det fine skogs/fjellturer igjen og vi kan endelig gå spor og trene søk igjen. Gjett om jeg gleder meg til det!!

Denne helga skal Martine m. fam. + et vennepar til Kveldsro og det blir veldig koselig. Det er meldt sol og 5- 10 kuldegrader lørdag og søndag og det blir helt sikkert et par flotte helgedager.

Denne uka har jeg kost meg med barnebarna Emmeline og Mathias ❤ Jeg henta dem hver sin dag i sine respektive barnehager og koste meg med dem noen timer etter det. Mathias skal bli storebror i juli mnd., og han prater endel om det til meg. Han er nok veldig spent, skjønner jeg.

Denne utsikten blir jeg aldri lei av å se på. Fjellene viser seg så forskjellig fra uke til uke, fra tidlig morgen til seint på kveld. Det gir en deilig ro å hvile øynene på Tunhovdsalpene.

Jeg begynte å måke frem bålpanna i dag, men jeg må nok ta det i flere omganger. Det er tung og kompakt snø og rygg/bekken/armer er litt vonde om dagen. Det er antageligvis mest muskulært og jeg har absolutt ikke vondt av det. Det er fin trim for ei dame i sin beste (!) alder 😉

Pia og Anton koste seg skikkelig ute i varmen. Anton og jeg lekte litt mens Pia mest gikk rundt og lette etter litt tørrfor som jeg hadde spart av frokosten hennes.

Vi måkte litt på verandaen og vasket stoler, benk og bord, før vi gikk inn og slappet litt av.

Anton liker å slappe av på fanget mitt, men han liker nok aller best å ligge nærme Piamor ❤

Vi skal ut en tur etterpå og da har jeg planer om at vi skal trene litt på leksa vår. Den heter «mellan». Det er en ro-øvelse kombinert med selvkontroll.

Jeg var på et kurs for noen år siden og da trente vi også på at hunden skulle finne en plass (enten mellom beina eller stående foran knærne mine) som betød ro. Nå skal jeg ta med denne øvelsen inn i kurset og filme Anton når han trener. Filmen sender jeg på mail til deltagerne før tirsdag, slik at de får sett innlæringen av øvelsen før neste kurskveld.

Før hadde jeg Ebbie som hjelpeinstruktør på alle kursene mine. Hun viste øvelsene på hver eneste kurskveld, men nå får deltagerne tilsendt filmer av øvelsene med Anton. Han er veldig glad i å trene og jobber bra for en god belønning.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..