Turer og kos i kulda.

Jeg holder et av mine siste kurs denne mnd., og er derfor på Solbu mesteparten av tida. Det blir et par turer hjem til Jar allikevel, for Emmeline feirer sin 2 års dag søndag og jeg skal hente henne i barnehagen mandag den 20. mars.

Det har vært kjempekaldt hele uka og Pia har syntes at det har vært litt kaldt å gå på tur. Den ene dagen gikk hun bare noen hundre meter sammen med Anton og meg, før jeg satte henne i bilen igjen. Anton og jeg gikk videre tre kvarters tid, for vi er ikke så kalde av oss.

Tunhovd kan skimtes i det fjerne. Vi fant et skuterspor å gå i og kom oss på den måten litt inn i skogen.

Pålsbudammen ble gjenstand for onsdagsturen vår i strålende sol og minus 10 grader. Pia greide seg faktisk veldig bra og ble med Anton og meg på hele turen.

Torsdag fant vi en ny skuterløype ikke langt fra Tunhovdfjorden. Vi fulgte denne ganske langt og koste oss masse. Det var kaldt men vi gikk i raskt tempo og holdt varmen. Sola varmet litt også, selv om den kom og gikk.

Anton storkoste seg på turen og sprang lykkelig hit og dit og snuste etter både elg, hare og rådyr.

Jeg har alltid med meg noe som Anton kan bære på. Når vi snur og begir oss på hjemvei, vil han alltid ha noe i munnen. Det er ikke alltid at jeg vil gi han votten min, derfor har jeg med meg noe mykt som jeg kan gi han.

Her ligger han og venter på Pia og meg, og da var det veldig fint å kunne tygge litt på den gamle halsen som jeg har latt han få.

Det var fin utsikt til fjellene omkring. Jeg husker i farten ikke hva denne fjelltoppen heter.

Vi trener innkalling på hver tur og har alltid noe å belønne med. Det skal være verdt å komme til meg, selv om Anton og Pia er opptatt av andre ting.

Fredag ble det ingen tur på oss, for da roet vi oss på Solbu. Pia og Anton har trent litt og vi har kost oss ute i hagen. Jeg filmet et par filmer som jeg har sendt til deltagerne på grunnkurset som går nå, og det var så kaldt på hendene at jeg fikk neglesprett. Det er det lenge siden jeg har hatt.

Jeg venter på varmere dager og at snøen skal gi slipp. Uansett gjør det noe med en, når dagene er lysere og lengre og våren uansett nærmer seg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..