Det har vært så deilig de siste to ukene, uten snømåking og tunge løft. Jeg elsker en skikkelig vinter og det har det vært i år. Den siste uka har det vært isende kaldt selv om graderstokken ikke har vist mer enn – 10/12 grader på dagtid. Nattestid har det vært nærmere 20 kuldegrader og da er Solbu veldig kald om morgenen. Det er neimen ikke rart at de avskårne blomstene mine overlever 14 dager uten å visne.

Andreas kom innom meg mandag ettermiddag, med både tulipaner, asiatiske liljer og hortensia. De sang på siste verset og det var selvsagt ingen kunder som ønsket å kjøpe dem. Det skjønner jeg jo veldig godt. Da er det fint at jeg kan få dem, for jeg får forhåpentligvis mye glede av dem fremover. VI får se hvor mange av dem som jeg greier å holde liv i.

En liten fin cockergutt måtte selvsagt blande seg med blomstene.

Det har snødd og snødd i hele dag og jeg har vært ute og måkt to ganger allerede. Jeg regner med at det ikke blir så altfor mange snøfall til, for nå er vi snart i midten av mars mnd.

Slike dager er gull verdt. De kommer nok snart tilbake igjen.

Tirsdag er det tid for kurs igjen og onsdag har jeg en privattime på Låplassen. Det er med en av mine tidligere elever og jeg gleder meg til å se både hund og eier igjen.

Nå derimot, skal hundene og jeg ut og ta en siste måkerunde for kvelden. Det er meldt opphold og sol på dagen i morgen og det gleder jeg meg veldig til. Hundene også, vil jeg tro.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..