For en herlig lørdag!

Endelig! Lørdagen kom med strålende sol fra skyfri himmel, vindstille og bare et par kuldegrader. Vi brukte morgenen ute i hyttehagen, jeg måkte litt snø der og så fikk hundene litt av tørrforet sitt som et godbitsøk. Anton lekte litt med ballen sin og jeg tok en kopp kaffe i sola.

Jeg fikk også måkt verandaen etter det siste snøfallet, og da måtte vi selvsagt sitte og kose oss litt der.

Andreas og Mia kom innom en tur. Andreas måkte ned til Nutsikten og etterpå steikte jeg vafler og vi koste oss litt på verandaen.

Da Andreas og Mia reiste til Låplassen igjen, gikk vi ut i hyttehagen og slappet litt av. Jeg satt i stolen min og koste meg i sola, mens Pia og Anton tok livet med ro.

Anton er veldig glad i ballen sin. Han leker veldig fint med den, stresser ikke og er flink når vi trener apportering. Han har ingen tendens til vokting og kan fint la Pia overta ballen, hvis hun ønsker det.

Snøen kan godt minke litt nå, synes jeg. Vi må ikke glemme at mars er en vintermåned og at det godt kan komme mere snø. Jeg håper at vi slipper det. Jeg lengter etter turer til fots i skog og på fjell, til å gå spor og til å sette opp et par rallybaner eller to.

Sparken får hvile, for nå er det bart på veien og det blir nok ikke mer sparkeføre denne vinteren.

Nå er det sol til ca. kl. 17.30 på verandaen og lørdag er det både godteridag og vindag. Da gjelder det å kose seg skikkelig.

Pia og Anton var slitne etter en veldig fin dag ute. Pia varmet snuta si i skinnet og tenkte muligens på at 12 års dagen hennes, er søndag. Det er utrolig hvor fort disse 12 årene har gått. Verdens fineste og snilleste Piamin ❤ Jeg håper at vi får både vår, sommer og høst sammen<3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..