Kurs og egen trening.

Tirsdag kveld avsluttet jeg det siste kurset som går over 5 – 6 uker v. Nesbyen Hundeskole. Det er ikke like enkelt å være opptatt 6 uker etter hverandre, når jeg har noen som jeg ønsker å bruke tid på hjemme.

Nå er det et kurs som går over tre kvelder, «moro med søk-kurs», og et hundetrenerkurs som gjenstår. Hundetrenerkurset går over to helger før – og to helger etter sommerferien. Det er lettere å planlegge et helgekurs i ny og ne + temakurs (to – tre kvelder) enn kurs som går over mange uker. Privattimer kommer jeg til å ta på meg fortsatt, for de er lettere å legge inn i hverdagen.

Det blir bedre tid til trening med egne hunder fremover og kanskje kan jeg invitere noen hundevenner til trening på Låplassen, også. Vi trener Rally lydighet rett som det er og det er noe som vi skal fortsette med. Det er noen nye skilt og litt nytt i regelverket fra 2023. Jeg deltar på et online kurs i dette og jeg har også kjørt ut de nye skiltene i klasse 1.

Dette er fra ei trening som vi hadde i høst, sammen med Tina og Balto.

Vi skal fortsette å trene nosework og smeller, for det synes Anton er helt maks. Han elsker nesearbeid.

Når snøen engang forsvinner skal vi gå spor igjen og trene litt søk, også. Det gleder jeg meg innmari til. Vi har jo trent en del apportering i vinter, så nå må vi ta apporteringen ut i skogen, også.

Det er mye å glede seg til fremover. Nå gleder jeg meg aller først til at det skal slutte å snø, at det skal bli varmere i været og at snøen skal smelte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..