Deilig lørdagstur med gutta boys.

Lørdag var det like fint vær, og vi måtte bare komme oss ut. Først måtte jeg til Låplassen for å hente en liten lekehund, som jeg trengte for å skrive et innlegg til et kurs som jeg holder.

Pia fikk slappe av på Solbu alene, mens jeg tok gutta boys med meg på en alenetur. Jeg har alltid dårlig samvittighet når jeg ikke tar henne med meg. Jeg skulle ønske at jeg kunne fortelle Pia at hun ikke orker slike turer lengre og at hun har best av å være litt i ro på Solbu. Hun er jo ikke så glad i å være alene lengre, gamlemor ❤

Jeg langa avgårde med gutta boys i magebelte. De er noen skikkelig sterke gutter og de drar hit og dit, som jo cockergutter skal. Det var deilig å gå på bar bakke og på en god og bred skogsbilvei. Det er ikke like enkelt å gå med disse to i skogen, med busker og kjerr på begge sider av stien 😉

Jeg trener alltid ro når jeg er ute og går og denne turen ble ingen unntak. Da måtte vi inn i skogen for å finne et par trær å binde dem i, mens jeg satt mellom dem og drakk litt medbragt vann.

Ser du gutta boys? De går egenlig litt i ett med naturen.

På tilbaketuren gikk jeg og så på utsikten mot Nutenutan. ….

… mens gutta boys fikk kjølt seg ned i den siste av vinterens snø.

Fin utsikt!

På Solbu var det gutta sin tur til å kjede seg, mens Pia og jeg koste oss sammen. Vi trente litt freestyle og enkel LP og da var Pia fornøyd. Jeg tror at hun likte å være ute litt helt alene, bare sammen med meg.

Søndag reiste vi hjem igjen. Mandag leverte jeg Birk hos Martine. Nå har vi vært hjemme denne uka og blir nok på Jar i pinsa, også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..