NESBYEN HUNDESKOLE

Nå er vi i gang igjen. Etter hundesykdommen som tok mange liv høsten – 19, hvor 3 kurs måtte avlyses etter halvgått løp, og 2020 med alle restriksjoner under covid- 19. Da ble det ikke holdt kurs på Låplassen.

Kurskveldene planlegges.

Denne høsten har jeg to fulle valpekurs og et kurs som heter «Best hver-dag». Her deltar det hunder fra ca. 8 mnd. til 7 år. Det er bare så utrolig bra med voksne hunder på kurs for de elsker jo å trene og å bruke hodene sine. Ja, de også 🙂

Jeg har satt opp et kurs som heter «gå fint i bånd/passeringstrening». Her kan hunder fra ca 6 mnd. delta. Et av kriteriene for å bli med, er at hunden kan sånn nogenlunde «sitt/bli». Deltagerne må også ha tid til å trene mellom kurskveldene, for å få fremgang i treningen. Dette er et kurs som går over 3 tirsdagskvelder i oktober mnd.

I tillegg til å holde kurs, tar jeg på meg privattimer. Da møtes bare du og jeg + hunden din. Jeg kan også gi deg råd pr. mail hvis du bor for langt unna til personlig fremmøte. I tillegg til kommunikasjon pr. mail, sender du videoer av hundens atferd og vi tar en prat på tlf.

Du finner mere informasjon om kurs, privattimer og rådgiving på mail, ved å klikke deg inn på Nesbyen Hundeskole sin hjemmeside.

%d bloggere liker dette: