NESBYEN HUNDESKOLE

Høsten – 21 holdt jeg tre flotte kurs. Det var både valper og voksne hunder på kurs, fra 3 mnd. til 7 år. Det er bare så utrolig bra at voksne hunder deltar, for de elsker jo å trene og å bruke hodene sine. Ja, de også.

Hva skjer på Nesbyen Hundeskole vinter/vår- 22?
  • «Tur og trening». Her møter vi andre hundeeiere tirsdagskvelder (som oftest) når jeg er på Nes. Vi går tur først, deretter trener vi litt enkelt etterpå. Hvis du bare ønsker å gå tur, er det helt greit.
  • Treningsgruppe LP1. Vi møtes så ofte som mulig, og vi jobber med LP kl. 1 – øvelsene. Vi lager vårt eget opplegg og trener ut i fra det. Alle som ønsker, er velkomne til å bli med. Du kan melde deg inn i facebookgruppa vår HER.

Begge disse tilbudene er gratis, for jeg deltar på lik linje med Pia og Anton, som dere andre som blir med. Jeg fungerer altså ikke som instruktør, men jeg hjelper til hvis noen ønsker det.

Oppsatte kurs vår -22.
  • Hundetrenerkurs: for deg som ønsker å gå litt dypere inn i både teori og praktisk hundetrening.
  • Grunnferdighetskur: innkalling, legg deg på plassen din, gå fint i bånd og passeringstrening.

Du finner mere info om kursene, hvos du klikker deg inn på linken under.

I tillegg til å holde kurs tar jeg på meg privattimer når tida strekker til. Det gjør jeg både i Bærum og i Hallingdal. Ta gjerne kontakt pr. mail: hallingdalhundeskole@gmail, hvis du har spørsmål om privattimene. Du kan også gå inn på Hildes Hundecv., hvis du vil vite mere om min bakgrunn med hund og som atferdskonsulent.

Kurskveldene planlegges.

%d bloggere liker dette: