NESBYEN HUNDESKOLE

Denne høsten har jeg holdt tre flotte kurs. Jeg har hatt både valper og voksne hunder på kurs, fra 3 mnd. til 7 år. Det er bare så utrolig bra at voksne hunder deltar, for de elsker jo å trene og å bruke hodene sine. Ja, de også.

Hva skjer på Nesbyen Hundeskole i høst/vinter?
  • «Tur og trening». Annenhver uke møtte Pia og jeg andre hundeeiere til tur og enkel trening. Dette er trening som er enkel og som alle kan bli med på. Vi fikk til 3 møter for jul, og vi møtes igjen over nyttår, når temperaturen er mere levelig.
  • Treningsgruppe LP1. Vi møttes to ganger før jul, og vi starter opp igjen på nyåret, når været tillater det. Alle som ønsker å jobbe med LP kl. 1 – øvelser er velkomne til å bli med. Du kan melde deg inn i facebookgruppa vår HER.

I tillegg til å holde kurs tar jeg på meg privattimer når tida strekker til. Det gjør jeg både i Bærum og i Hallingdal. Ta gjerne kontakt pr. mail: hallingdalhundeskole@gmail, hvis du har spørsmål om privattimene. Du kan også gå inn på Hildes Hundecv., hvis du vil vite mere om min bakgrunn med hund og som atferdskonsulent.

Kurskveldene planlegges.

%d bloggere liker dette: