Rødungen sett fra Vardefjell.


Noen turer som jeg har lyst til å gå fremover.

Selv om jeg opprinnelig er fra Nes, bodd på gården Myre i 19 år, hatt hytte her helt siden jeg ble født faktisk, må jeg vel innrømme at det er veldig mange topper og fjell som jeg ikke har vært på og som jeg veldig gjerne har lyst til å oppleve.

Øyvatn, august – 21.

Jeg har vært på mange topper og hatt utrolig mange flotte naturopplevelser opp gjennom årene. Jeg har gått turer til Vardefjell, Øyvatn, Elghøgdi, Grågalten, Åkrefjell osv., men nå har jeg bestemt meg for å lage meg en liten liste over turmål for vår, sommer og høst-22.

Det kommer kanskje flere «ønsketurer» etterhvert?

TURERDATO OG INNLEGG
Øvre Grågalten
Øyvatn
Vardefjell
Såtenatten
Hakatjønn26. 04.22 Innlegg HER.
Elghøgdi
Tunhovdåsen
Turrhaug
Skarpenord
Hallgrimstjønne25.05.22 Innlegg HER.

I tillegg har jeg også et sterkt ønske om å overnatte ute denne sommeren. Jeg har et lett to-mannstelt som er veldig greit å bruke. Jeg har primus, liggeunderlag, sovepose og ellers alt som trengs til overnatting, så det skal nok gå bra. Jeg er litt usikker på hvordan det blir med Pia og litt lengre turer fremover, hun ble jo 11 år nå i mars, men Anton er nok mere enn klar til å bli med.

Jeg hadde planlagt å overnatte ute forrige sommer også, men da ble det dessverre ikke noe av. Jeg tror at det er viktig å gjøre det nå mens jeg ennå er forholdsvis frisk og rask (som en snart 62-åring bare kan være) og ikke sitte på gjerdet og vente.

Dette er fra Vesle-Dyna, en septemberdag i -21.

Nydelig tur og flotte farger. En tur med Martine og Birk, Andreas og Mia og Pia og meg.
%d bloggere liker dette: