VELKOMMEN

Dette er ei hjemmeside og blogg for meg og hundene mine. Pia ble 9 år i mars og er faktisk blitt ei eldre frøken. Det er litt rart å tenke på, for hun var jo yngst av trekløveret mitt ❤ Hun ble liksom ikke helt voksen hun, for Fant og Ebbie var jo eldre enn henne.

Den gangen de var tre ❤ ❤ ❤

Det er kommet en ny liten cockergutt inn i familien vår. Han heter Birk og deler dagene mellom meg + Pia og Martine m. familie. Det blir slik som vi hadde det med Fant ❤ Birk ble født den 30. juli – 19 og han kommer fra kennel Skjervtun.

Nå er det Martine og David som har hovdeansvaret for han, og som må følge opp med vaksiner, veterinær osv. Når Pia har løpetid, skal han også være sammen med dem. Slik gjorde vi det med Fant, også.


Fant fikk slippe den 26. juni – 19, pga. sviktende helse. Savnet er kjempestort, det kommer og går. Det tar lang tid å bearbeide sorgen etter gullgutten min ❤

Ebbiemor døde den 7. mai – 20, til stor sorg for oss alle. Hun ble nesten 13 år gammel. Kroppen hennes var sliten og hun hadde smerter i hofter og rygg. Det var med tungt hjerte, men av kjærlighet til henne, at jeg lot henne få slippe. Så nå er det bare Pia igjen av verdens flotteste trekløver ❤

Pia og Birk slapper av i hagen på Jar.

Det er enda en hund i familien vår. Det er staffen Mia som Andreas eier. Hun ble født 5. mars – 18, og er altså blitt 2 år gammel.

Jeg trener ikke til konkurranse som før, for det var jo Ebbie og jeg som trente til det. Pia er veldig glad i å trene LP og triks, så det går endel i det som mental trening. Ellers går det i spor og søk, når det ikke er vinter og snø, og turer og mye kos.

Bloggen blir oppdatert med jevne mellomrom. Det er bare å kikke inn der, hvis du ønsker det.

Mvh. Hilde og gjengen 🙂