VELKOMMEN

Dette er ei lita hjemmeside for hundene mine og meg. Jeg skriver litt om hverdagen og om hundetreningen vår.

Den gangen de var tre ❤ ❤ ❤

Fant fikk slippe den 26. juni – 19, pga. sviktende helse. Savnet er kjempestort, det kommer og går. Jeg må nok bruke lang tid på å bearbeide sorgen etter gullgutten ❤

Ellers er det kommet en ny liten cockergutt inn i familien. Han heter Birk og skal dele dagene mellom meg, Pia og Ebbie og Martine m. familie. Det blir slik som vi hadde det med Fant ❤ Birk ble født den 30. juli – 19 og han kommer fra kennel Skjervtun.

Nå er det Martine og David som har hovdeansvaret for han, og som må følge opp med vaksiner, veterinær osv. Det synes jeg er bra. Når Pia har løpetid, skal han også være sammen med dem. Slik gjorde vi det med Fant, også.

Her er Birk 6 mnd. gammel.

Det er enda en hund i familien vår. Det er staffen Mia som Andreas eier. Hun ble født 5. mars – 18, og er altså blitt 2 å gammel.

Jeg trener ikke til konkurranse som før, for Ebbie er nå blitt pensjonist. Pia er veldig glad i å trene LP og triks, så det går endel i det som mental trening. Ellers går det i spor og søk, når det ikke er vinter og snø, og turer og mye kos.

Bloggen blir oppdatert med jevne mellomrom. Det er bare å kikke inn der, hvis du ønsker det.

Mvh. Hilde og gjengen 🙂