Låplassen.

I går fikk jeg vasket og ryddet ferdig i kjelleren, så nå er hele hytta oppe og går. Litt sliten kjente jeg at jeg var, men det var en slik god følelse å se at alt var rydda og vaska, så det var bare helt greit.
dsc_0008
Karoline og jeg reiste til Låplassen på kvelden, og møtte Nøve og Nalle, Berit og Kango og Sidsel og Mozart. Det var koselig at de kunne komme selv om det er påske.
dsc_0001
Vi satte opp noen agilityhinder og trente litt hver for oss. Fanterampen var bare kjempetøff og tissa og sparka overalt. Litt kontakt fikk jeg, allikevel. Han kunne snurre og ta noen få poteløft, gå litt fint i bånd, men ellers var han bare snusete og opptatt med andre ting. Men slik er det med han! 🙂
dsc_0003
Ebbie og Karoline trente litt på handtarget, båndtrening, suss, gi labb og kontakt under baklengs marsj. Ebbie var litt bjeffete og hadde lyst til å gå bort til de andre, men på ingen måte like ukonsentrert som Fant. Det gikk greit med de andre hundene og løpetida hennes, men Karoline trente litt borte fra oss andre.
dsc_0006
Kaffepause, kjeks og latter. Vi tok en laaang pause og etter det orket vi ikke å trene mere. Jeg var plutselig helt uinteressert i å trene med rampene mine, og synes det var deilig bare å «sitte der».
Vel hjemme på hytta hadde Andreas og Martine besøk. Jeg gikk ned i kjellerstua og satt meg alene der, mens ungdommen var opp, de spilte spill og så på tv. Vi er heldige som har så stor hytte at det går ann å få litt ro innimellom. Martine og Karoline tok med seg hundene ut på en liten lufterunde før sengetid, og deretter la de seg med hver sin hund. Det var deilig. Fantegutten lærte å gå i kjellertrappa i går, og kl 07.00 i dag tidlig spurta han ned til meg, la seg godt inntil meg og så sov vi en times tid til.
Vi gikk en tur i formiddag, i snø og slaps, nå koser ungene seg med spill, mens jeg tar meg en kaffekopp. I kveld kommer Arne, og det skal bli fint.

6 tanker om “Låplassen.

 1. birgitta

  Hei!

  Ser ut som om dere koser dere!
  Der oppe får dere jo litt av hvert, både ro og selskap.
  Hils så mye til alle.
  God påske.

  Birgitta

 2. Gry og Milli

  Det hørtes ut som en flott trening!! Ebbie, alle kara fra Hallingdalen og sjarmtrollet Fant (det er vel litt halling i ham også kanskje?)

 3. Aina

  Hei Hilde, ser ut som dere har kost dere påsken. Grattis med «ny» hytte. Vil også si at du kan fjerne «Ainas blogg» fra listen din, for den er slettet! Ha en super uke som kommer!

 4. Aina

  … kanskje du heller kan ha link til butikken. Det hadde jo vært hyggelig : )
  Forsatt super dag, tross løpetid og alt, he he.
  (Kan ikke si jeg gleder meg til den siden av å ha tispe fremfor hannhund).

 5. hilde Innleggsforfatter

  Jeg linker til butikken istedetfor, jeg. Det burde jeg jo ha gjort for lenge siden. 🙂 Hvor har jeg tankene mine, mon tro?

  Løpetid er greit, det, så lenge det ikke er en hann-hund i samme husholdning. Ebbie har vært flink til å «stelle» seg, og hun har vært så søt, atte. Hun er ei riktig så flink lita jente!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..