Lite tå kort…

Det går litt trått med blogginga om dagen. Det skjer innimellom, at jeg liksom får litt skrivesperre. Når jeg setter meg ned om dagen, leser jeg hunde-faglitteratur og så strikker jeg et pledd. Det skal bli godt å tulle rundt seg når høsten igjen kommer. Måtte det være lenge til det skjer 😉

Anton har forresten fått sin egen side for treningen sin, den heter ANTON`S TRENING og den finnes HER.

Jeg søker inspirasjon fra bla. Maria Brandel sin bok og øvingshefte, slik at jeg finner noe konkret å jobbe med. Det er morsomt, synes jeg. Anton er så fin å trene med, også. Ja, Pia blir ikke glemt, altså. Hun er med og trener og koser seg, hver gang Anton får sin økt.

Forrige torsdag åpnet sønn Andreas ny REMA 1000 butikk på Flå. Det var stor stas at ordføreren ønsket butikken velkommen og at Olav Thon klippet snora.

Andreas hadde laaaange dager de siste 14 dagene før butikken ble åpna. Da var det godt at jeg kunne passe Mia for han. Jeg henta henne på formiddagen, vi gikk turer og koste oss, og et par ganger overnatta hun her på Solbu. Ellers kjørte jeg henne til Låplassen igjen ved 18 – 19 tida, slik at hun fikk være sammen med Andreas når han kom hjem. Da ble hun bare alene et par – tre timer hver dag.

Anton har skjønt at det er fint å kunne sitte på benken på verandaen og speide utover mot Brenna. Det har han lært av Pia ❤ Når jeg ikke er ute med dem, eller det er helg og endel andre på hyttene omkring, pleier jeg å ta igjen porten til verandaen, slik at de kan være der og slappe av litt. Pia vil veldig gjerne bjeffe når det går folk og hunder forbi på veien men det får hun jo ikke lov til. Anton bjeffer ikke, han springer bare bort til gjerdet og vil hilse på.

Det er blitt endel turer på oss de siste 14 dagene. Noen dager med varmt og godt vær, andre dager var det litt kaldere og overskya. Vi har kost oss hver eneste dag.

De blir litt trøtte etter en god dag, disse to små bestevennene mine ❤

Jeg hadde avslutning på kursene mine forrige uke. Da var det varmt og godt og det var grønt og fint på Låplassen.

Det dukker stadig opp bilder på tlf. min av bla. Fanterampen min ❤ På dette bildet er han 11,5 år gammel. Han døde da han var 13,5 år gammel, mett av dage ❤

Han var fin, gutten vår ❤

Nå skal vi ut på tur igjen, men først blir det litt handling på REMA på Nes. Der er det Tina som styrer og ordner nå. Etterpå skal jeg passe Emmeline noen timer, slik at Frode får tatt med seg de to største ungene ut på fisketur. De er på Kveldsro for øyeblikket og koser seg der. Karoline jobber, men hun kommer oppover i morgen, fredag. Det blir koselig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: