Lite trening, varmt og godt.

Det er blitt lite trening de siste dagene. Jo varmere det er, jo mindre overskudd får jeg 😉 Slik er det med Pia også. Hun er jo blitt 11 år nå, og jeg merker at hun nok plages litt med varmen. Hun får ikke gå lange turer hver dag, det blir bare småturer og kos i hyttehagen. Anton har større overskudd og vi går litt lengre turer, mens Pia sitter i bilen og venter (med skikkelig lufting selvsagt).

Sauene går langs gjerdet og på jordet, mens Pia og Anton sitter stille og rolig og følger med på dem.

Jeg har klippet all plen på Solbu nå og det er så fint i hagen. Her koser Anton seg på plana, før jeg gikk løs på jobben. Tomta er på 1,8 mål så det er nok å klippe. Jeg er veldig glad i hagearbeid, for det blir så innmari fint når «alt er på stell».

Når det er så varmt som det har vært de siste dagene, blir det ikke så mye trening på hundene og meg. Da er det fint å kunne bruke tida til å tilegne meg litt mere kunnskap. Dvs. det meste av stoffet er kjent, men noen aha-opplevelser får jeg. Repetisjon er heller ikke så dumt, for det er gjerne noe som blir borte i årenes løp.

En stille og rolig søndag formiddag :- )

Det kom litt regn på ettermiddagen og det gjorde faktisk godt. Det har vært så lummert de siste par dagene. Det er godt badevatn i Buvatn og jeg burde selvsagt ha tatt meg et bad. Det var 19 grader i vannet for et par dager siden og det er nok et par grader varmere nå. Så, da får jeg se om det blir en liten dukkert utpå kveldinga i dag, da 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: