Miljøtrening på Nadderud/Bekkestua.

Vi går så mye tur i skogen, derfor er det viktig at vi går turer i litt andre miljø, også. Jeg tok derfor med meg Pia og Anton til Nadderud og rusla litt rundt der.

Vi gikk forbi Oslo Internasjonale skole som ligger på Bekkestua. Der var det stille og rolig i dag. og det var det egentlig overalt. Det er tydelig at det er ferie og at «folk og fe» har reist bort.

Dette er treningsarenaen til Stabekk Fotballklubb, De trener på Nadderud Stadion. Her ligger også Nadderud svømmehall.

Bekkestua Barneskole er helt ny. Den ligger veldig fint til (til venstre i bildet). Bekkestua ungdomsskole ligger til høgre. Her var det heldigvis både unger og et par hunder som oppholdt seg. De gikk så fint forbi dem, både Anton og Piamor.

Bekkestua Ungdomsskole.

Det er veldig fint å gå tur i området, synes jeg.

Det var varmt å gå tur og jeg kjente stadig vekk på asfalten for å sjekke hvor varm den var. Vel tilbake til bilen, fikk de vann og en liten pause før vi reiste til Jar igjen.

Da kom postmannen med posten og endelig kom den etterlengtede boka som Elsa Blomster og Lena Gunnarsson har skrevet. Den er på svensk (som veldig mange gode hundebøker er) og det er andre utgave av «Apportering til vardag og fest». Den første ble utgitt i 2012, og jeg kjøpte den i 2014. Det fulgte med et treningshefte og Ebbie,Pia, Fanterampen og jeg trente endel etter de øvelsene som sto beskrevet der.

Nå er boka altså revidert og jeg gleder meg veldig til å komme i gang å lese og selvsagt og trene med cockergutta mine ❤ Noen kapitler er helt nye, noen er blitt borte og mye er omarbeidet. Alle øvelsene finnes nå på film. Jeg tar bare bilder av QR-koden med mobilen min, og vips dukker filmene opp. Det er helt genialt!

Nå blir alle andre hundebøker som jeg leser lagt til side for en stund, og jeg gleder meg virkelig til å komme i gang med denne.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: