Dagene går på kennel Låplassen.

Dagene går og vi har fått en fin rutine på dagene. Når vi står opp, er det Mia som luftes først. Hun er vandt til å starte dagen tidligere enn de andre og kommer gjerne med et par små, tynne bjeff når hun mener at det er på tide at mommo står opp.

Etter henne er det Buffy sin tur, før Pia og Anton slippes ut. Mens de er ute, Buffy er sammen med meg på kjøkkenet og Mia i stua, lager jeg mat til hundene.

Alle hundene får litt alenetid med meg hver dag, og her er det Miamin som sitter ved siden av meg og koser seg.

Fineste Buffy ❤ Hun la seg så fint ved siden av meg, med snuta godt nede i puta si.

På Låplassen har vi 5 -6 veldig gamle ripsbusker som jeg beskjærer og steller hver vår. Det kommer enda endel bær på dem og de smaker himmelsk med vaniljesaus på. Nam…

Det var et kirsebærtre som sto godt gjemt og det er også veldig gammelt. Jeg skulle gjerne ha visst hvor gammelt det er. Dette har jeg også stelt de årene vi har hatt Låplassen. Det er første året i år, at det bærer så mye frukt. De er skikkelig sure og ikke så gode enda. Kanskje blir de litt søtere om ei ukes tid?

Pia liker å ligge ute og slappe av. Hun elsker å være på Låplassen og rusle rundt og kose seg.

Haha…. Anton må ligge litt bak ei kompostgrind noen ganger, for han er nok litt for ivrig med Buffy og Mia. Han er bare snill og god og glad som dagen er lang ❤ Det er sjelden at jeg hører noe fra han når han ligger slik, heldigvis.

Aller best liker han seg når han kan springe og kose seg i parken og han er kjempeflink til å komme på innkalling.

Gullgutten Birk hadde bursdag i slutten av juli og ble 3 år gammel ❤

Guri malla så fort som de årene har gått. Det er ikke lenge siden han var valp og var med Ebbie og Pia til Solbu for første gang. Jeg husker det som om det var i går.

Vi får tid til litt leik innimellom «slaga».

Anton koser seg og Piamor er tørst.

Da jeg sto opp tirsdag, var jeg stiv og støl i kroppen. Vi tok derfor en hviledag alle sammen. Jeg lufta Mia og Buffy godt, og lot dem være på Låplassen før vi andre reiste til Solbu for å slappe av litt der. Det regna ganske mye og ingen av oss hadde lyst til å være ute. Pia og Anton sov og slappa av og jeg tror at alle sammen hadde godt av en rolig dag.

Vi reiste til Låplassen igjen ved 16 – tida og da ble det lufting på Mia og Buffy. De hadde nok sovet de også, for de var blide og fornøyde da vi kom hit igjen.

Nå er det blitt onsdag og vi står igjen på farten. I dag er det Mia sin tur til å bli med mine på tur, og Buffy som blir ventehund på Låplassen. Hundene sitter klare i bilen, mens Buffy får tre kvarters alenetid i hagen med meg. Jeg sitter på verandaen bak huset og leser aviser og tar meg ei matpause etter «morgenstellet» på hundene. Det er viktig å få til noen pauser for meg også om dagen, å ikke bare styre på med hundene. De skal også ha noen timers ro og avslapping. Det må jeg ikke glemme.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..