Birk på besøk.

Birk ble med meg til Jar torsdag kveld, etter at jeg hadde vært på besøk hos Martine, David og Mathias. Jeg henta Mathias i barnehagen og så koste vi oss til han hadde lagt seg.

Det går veldig fint med Birk og Anton. Anton er bare blid og glad, men kan noen ganger bli litt for ivrig. Da sier Birk ifra og Anton legger seg fint ned og så er situasjonen løst. De sover fint sammen om natta og er flinke til å slappe av sammen på dagtid. Pia er jo bare med og bryr seg ikke om det er en eller to andre hunder her hjemme.

Birk var trøtt torsdag kveld, etter et godbitsøk og litt enkel trening ute.

Pia og Anton slapper litt av før vi skal ut på fredagens tur.

Det ble ingen bilder av Pia og Anton på tur, for jeg hadde glemt igjen mobilen i bilen. De to fikk i hvert fall en tur sammen først, før Birk fikk gå en tur alene med meg. Han er ikke så flink til å møte andre hunder, fordi han er blitt angrepet av hunder flere ganger. Derfor var det fint å kunne gå alene med han. Da kunne vi trene hvis vi møtte på noen på fire bein.

Jeg greier heller ikke å gå tur med gutta boys samtidig i bånd, for de trekker meg nesten overende 😉

Vi trente litt på å gå fint i bånd og jeg belønna han når han tok frivillig kontakt med meg.

Vi trente også på at han skulle komme inn i utgangsstilling og sitte litt i ro før han fikk sitt fri-signal. Han er veldig ivrig og er morsom å jobbe med.

Vi trente litt ro på en benk.

Birk var trøtt da han kom hjem og la seg ved siden av meg for å sove litt.

Piamor er opptatt av hva/hvem som går forbi på veien. Her har hun fått øye på en hund som spaserer forbi. Da blir hun veldig «høy og mørk» 😉

I dag er det blitt lørdag og vi skal ta det litt med ro. Jeg skal til Emmeline i ettermiddag og kose meg med henne. Karoline og Frode skal bort på middag til gode venner og da er det fint å kunne stille opp litt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..