Vinteren slipper ikke taket ennå.

Lørdag snødde og blåste det og var det som vi kaller for «hardvær». Det snødde sidelengs, vannrett og loddrett, det blåste og det var kaldt. Motivasjonen til å gå tur med hundene er dalende, kjenner jeg. Å gå gatelangs begynner å bli ganske kjedelig og jeg lengter virkelig etter gode og slitsomme tur i skog og på fjell. Våren kommer nok, for nå er det påske rundt neste hjørne og da går det heldigvis riktig vei.

Lørdag ble det ingen tur på hundene, kun lufting i hyttehagen og litt apporteringstrening med lillebror Anton. Jeg henta Martine på Kveldsro og så reiste vi til Nes for å handle litt. Det gjorde virkelig godt med litt skravling for da fikk jeg dagens prat + noen gode latterstunder ❤

I og med at det ikke ble noen tur, fikk Pia og Anton et godbitsøk. Her har jeg lagt noen goddbier høyt i snøhaugen, slik at snuta må jobbe litt høyt og ikke bare langs bakken.

«Er det goddis helt her oppe, mamsen?»

«Ja, her var det sannelig min hatt noen kyllingbiter som jeg kan søke etter».

Fineste Anton ❤ Jeg er ganske så sikker på at han kunne ha gjort det ganske så bra hvis jeg hadde stilt han på utstilling. Han er en utrolig staut og flott cockergutt ❤

Så kom lørdagskvelden og de fir-beinte la seg og slappet av. Fineste søsknene det ❤

Søndag sto vi opp til et strålende vær, og det varte hele dagen. Vi var ute så mye som mulig, for denne dagen var virkelig etterlengta. Sola begynner å varme nå, men det var en kald vind som suste rundt ørene. Jeg hadde tenkt å filme litt trening av Pia og Anton, vedr. det å få motivasjon og engasjement i treningen, men det gikk ikke helt etter planen. Jeg hadde for dårlige godbiter, for få godbiter når jeg skulle trene med dem begge to samtidig (noe som bare er dumt, egentlig) og jeg gjorde heller ikke øvelsen helt riktig.

Slik kan ei treningsøkt se ut, som hverken er godt nok planlagt eller godt gjennomført 😉

Sola gikk ned og vi gikk inn og koste oss litt til, før vi tok kvelden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..